Select Page

THAI SPA

Hotel Alpina Kr. Gora

Center tajskih masaž

Tradicionalna tajska masaža je starodavna masaža, ki se na Tajskem izvaja že 2500 let. Sestavljena je iz kombinacije akupresure (pritiska na določene dele telesa), raztegovanja (pasivna oblika joge) in obdelave energijskih linij ali meridianov (vsak meridian ima vpliv na fizično telo in njegove notranje organe) vzdolž telesa. Tajska masaža je mnogo več kot le delo s telesom. S pritiskom na določene točke na telesu se poveča pretok energije skozi energijske linije in odpravi neravnovesje v telesu. Masaža ohranja zdravje in močne energijske linije. Med masažo je stranka oblečena in masaža se izvaja brez olj.

Učinki tajske masaže

Pomaga sprostiti blokade in spodbuja pretok življenjske energije, kar pripomore k ponovni vzpostavitvi ravnovesja med telesom, umom in dušo. To preprečuje razvoj različnih psihofizičnih težav.
Tajska masaža dobrodejno vpliva na obtočila, saj izboljša cirkulacijo krvi in limfe ter znižuje srčni utrip. Zmanjšuje otekline, ki so posledica počasnega pretoka limfe in pospeši izločanje toksinov iz telesa. Poleg tega masaža sprošča kite in mišice, izboljšuje gibljivost sklepov in prispeva k večji gibljivosti celotnega telesa. Spodbuja delovanje osrednjega živčnega sistema in prebavil.
Sodobne različice tradicionalne tajske masaže pomagajo odpravljati psihični in fizični stres, sproščajo telo in lajšajo težave z mišicami, ki so posledica povečanega telesnega napora. Poleg tega zmanjšujejo pojav kroničnih bolečin, uravnovesijo delovanje celotnega telesa in pomagajo pri odpravljanju celulita.

Darilni boni

Obdarite, razveselite in razvajajte svoje najbližje z darilnimi boni THAI SPA. Podarite jim zdravje, sprostitev in energijo!
Naročite DARILNI BON

Obratovalni čas

THAI SPA

Vsak dan
10.00 – 22.00

Rezervacije

Rezervacije na tel. št.: 041 745 746

Odpoved termina

Prosimo vas, da morebitno odpoved rezervacije sporočite vsaj 8 ur pred rezerviranim terminom. V kolikor rezrvirane storitve ne boste odpovedali in je ne boste koristili, vam bomo primorani zaračunati ob naslednjem obisku 50% cene stroitve.
Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Cenik velja od 18.05.2015
Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

Eko turizem, Barbara Dežman Katrašnik s.p., Cankarjeva c. 20C, SI-4260 Bled , PE THAI SPA Hotel Alpina Kr. Gora, Vitranška ul. 12, SI-428 Kr. Gora
Call Now
Directions